Verse tomatensoep met mascarpone

Een van de makkelijkste soep om te maken en misschien ook wel de lekkerste is verse tomatensoep. In de zomer maak ik hem het liefst met verse tomaten uit de moestuin, maar omdat tomaten het hele jaar door goed verkrijgbaar zijn kun je er altijd van genieten. Dit keer maak ik een verse tomatensoep met romige mascarpone. De soep is klaar in 20 minuten, dus ideaal om te maken als je weinig tijd hebt. Heerlijk als lunch, of serveer als avondeten met een broodje erbij. 

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Vegetarisch, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Daniëlle

    Benieuwd welke staafmixer je hebt, met de staafmixer en keukenmachine, maar toch nog enkele schilletjes

    1. Ik heb de staafmixer van Braun met ActiveBlade. Hier krijg je alles fijn mee! 🙂

  2. Suzan Jansen

    Heerlijke gebonden soep

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin