Een kijkje in de keuken week 18

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Piiiiiiiiizaaaaaaaa! Zelfgemaakt natuurlijk van mijn eigen pizzadeeg.

Dinsdag

Dagje Efteling met Ella-Marie en mijn moeder. Wat is het toch een prachtig park, zelfs op een miezerige, grijze dag.

Woensdag

Ik heb zin in lasagne, maar ben een beetje lui. Ik maak een snelle lasagne met zalm en garnalen, een witte saus van crème fraîche en ricotta en kant-en-klare spinazie à la crème waar ik nog wat extra groenten uit de koelkast doorheen gooi zoals courgette, paprika, wortel en doperwten. Snel en lekker!

Donderdag

Ik bak een lekkere taart (campagnerecept dus mag ik binnenkort pas met je delen) en ’s avonds eten we nog een keer pizza.

Vrijdag

Johan en ik zitten ’s ochtends weer in Amsterdam bij Keplar voor de final design meeting voor de nieuwe website. Het wordt zo mooi! KeukenLiefde krijgt een complete make-over inclusief een nieuw logo. Ben zooooo benieuwd wat jullie ervan vinden. Johan en ik zijn in ieder geval heel erg enthousiast! 🙂

Als we thuis komen maakt Johan een lekkere lunch (quesadilla) klaar en gaan we aan het werk voor KeukenLiefde. Ella-Marie is bij mijn ouders en blijft daar een nachtje logeren. ’s Avonds gaan Johan en ik uit eten bij Restaurant Jonkheer De Ram in Schalkwijk. Daarover binnenkort meer in een uitgebreide review.

Zaterdag

Aan het eind van de ochtend halen we Ella-Marie weer op bij mijn ouders en rijden we door naar Den Bosch. We gaan gezellig lunchen en struinen over de markt. Ik kijk mijn ogen daar altijd uit en moet me echt inhouden om niet alle marktkramen leeg te kopen.

We slaan het avondeten ’s avonds over omdat we allemaal nog vol zitten van de lunch. In plaats daarvan zetten we ’s avonds een borrelplankje op tafel. Ik hou van borrelplankjes! 🙂

Zondag

We ontbijten met zelf opgerolde croissants uit een blikje. 🙂 Ze kunnen niet tippen aan de échte Franse croissant waar ik zo dol op ben en ooit ga ik die zelf maken. Wat zeg ik? Ooit? DIT JAAR NOG!

Een kijkje in de keuken week 18

’s Avonds eten we carpaccio als hoofdgerecht. Toen dochterlief gisteren de foto’s zag van mijn voorgerecht (carpaccio) in Restaurant Jonkheer De Ram wilde ze ook carpaccio eten. Papa en mama vinden het geen probleem, want het is lekker en makkelijk te maken.

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde