Weekmenu 17-2020

Weekmenu 17-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: snelle kipstoof in mosterdsaus, witte asperges met ham en botersaus, Indische daging smoor, gerookte zalm quesadilla’s en romige groentelasagne met spinazie en courgette. In het weekend genieten we van heerlijke avocado toast met gepocheerd ei en kruimelcake met frambozenjam! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Snelle kipstoof in romige mosterdsaus

Snelle kipstoof in romige mosterdsaus

Dinsdag

Witte asperges met ham, ei en botersaus

Witte asperges met ham, ei en botersaus

Woensdag

Daging smoor (Indisch stoofvlees)

Daging smoor (Indisch stoofvlees)

Donderdag

Gerookte zalm quesadilla 

Gerookte zalm quesadilla

Vrijdag

Romige groentelasagne met spinazie en courgette

Romige groentelasagne met spinazie en courgette

Zaterdag

Avocado toast met gepocheerd ei

Avocado toast met gepocheerd ei

Zondag

Kruimelcake met frambozenjam

Kruimelcake met frambozenjam

Inspiratie, Weekmenu

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin