Een kijkje in de keuken week 30-2022

Elke week deel ik een kijkje in onze keuken. Hoe ziet onze week eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee!

Wil je niks missen? Volg onze stories op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media met #keukenliefde en tag @keukenliefde, dan kunnen wij je foto delen!

Dinsdag

We hebben alledrie vakantie (ik werk alleen ’s ochtends om een artikel online te zetten en de rest van de dag ben ik vrij) en doen waar we zin in hebben. We hebben dit jaar geen plannen gemaakt om weg te gaan omdat er genoeg klusjes liggen te wachten die af moeten. Vandaag houden we een zwembaddag want het wordt heet! Johan maakt ’s ochtends een lekker ontbijtje en de rest van de dag zitten we in het zwembad, spelen spelletjes en lezen boekjes. Voor het avondeten rijgen we gekruide kippendijen op het spit die we eten met pitabrood, knoflooksaus, rauwkost en frietjes. Een perfecte vakantiedag!

Woensdag

’s Middags zetten Johan en ik Ella af bij opa en oma in Tiel. Ondertussen gaan wij de stad in om nog wat dingetjes te halen voor Ella haar verjaardag aankomende zondag. Daarna nog even wat gedronken bij mijn schoonouders en samen weer naar huis.

Donderdag

 

Zaterdag

Morgen is Ella jarig en dus moeten er boodschappen gehaald worden, bereid ik vast het een en ander voor qua eten en is Johan druk in de tuin om alles netjes te maken. ’s Avonds koken we een ouderwets lekker Hollands agv’tje: gekookte sperziebonen uit de moestuin, gebakken kipschnitzels en zelfgesneden frietjes uit de oven. Was heerlijk.

Zondag

Hieperdepiep Hoera! Ons moppie is 12 jaar! Het is een heerlijke dag met visite, cadeautjes, taart, zwemmen, badminton, jeu de boules, barbecue, zelfgemaakt aardbeienroomijs, koffie en likeurtjes. We zitten tot na middernacht buiten in de tuin.

Maandag

We slapen lekker uit en de rest van de dag doen we rustig aan. ’s Avonds eten we overgebleven kliekjes van gisteren.

Een kijkje in de keuken week 30-2022

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde