Een kijkje in de keuken week 41-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #kokenmetkeukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

We beginnen de week met zelfgemaakte pizza. Ik dacht een keer wat anders…?

Onze Goldendoodle pup Nacho is alweer drie dagen bij ons in huis. De katten Puk en Marie raken al een beetje gewend aan hem. Als Puk zeker weet dat Nacho ligt te slapen durft hij voorzichtig aan dat vreemde zwarte beest te snuffelen.

Een kijkje in de keuken week 41-2019

Dinsdag

Ik maak een pasta-ovenschotel met broccoli, hamblokjes en mais. Dit recept. Het is supermakkelijk om te maken  en bijzonder smakelijk.

Woensdag

Er groeien nog steeds mooie ingrediënten in de moestuin. De broccoli en de boerenkool doen het goed en ook de botersla staat er nog mooi bij. De courgettes blijven maar komen maar hebben nu moeite om te volgroeien en door het vocht gaan ze snel rotten. Ook de tomaatjes worden niet meer rood. De kruidentuin ligt er nog aardig bij. De basilicum is klaar maar de bieslook, munt, oregano, salie, rozemarijn doen het nog steeds heel goed. Binnenkort ga ik alles eraf halen en invriezen.

Voor Ella-Marie had ik ’s ochtends een biefstukje en aardappelpuree uit de vriezer gehaald. Johan en ik eten ’s avonds het kliekje pasta van gisteren met een salade erbij. Ik kan geen pasta eten zonder salade.

Donderdag

Ik krijg het Borrelhapjes bakboek thuisgestuurd van Laura Kieft (Laura’s Bakery). Het boek staat vol met hartige hapjes die je met en zonder oven of airfryer kunt bereiden. Het is een heerlijk boek om door te bladeren, ik krijg meteen zin om aan de slag te gaan!

 

Terwijl ik aan het werk ben liggen deze apen bij me. Marie kijkt het allemaal vanaf een veilig afstandje aan.

Een kijkje in de keuken week 41-2019

’s Middags wandel ik met Nacho naar het waalstrandje. Zijn eerste keer door het zand en water rennen, wat vond hij het leuk!

Avonds eten we een frietje.

Een kijkje in de keuken week 41-2019

Vrijdag

Ik maak het laatste halloweenrecept voor KeukenLiefde: gevulde paprika’s met gehakt en rijst. ’s Avonds warm ik ze nog een keer op als avondeten. Ze zijn echt ontzettend lekker!

Weekend! Puk en Marie hebben zich alvast ingenesteld op de bank en zijn klaar voor een avondje chillen. Marie is een echt dametje en vond de bank niet zacht genoeg liggen, dan maar bovenop Puk. Die vind alles best.

Een kijkje in de keuken week 41-2019

Zaterdag

Ella-Marie heeft geen voetbalwedstrijd vandaag dus kunnen we met z’n allen ontbijten.

’s Middags gaan Ella-Marie en ik naar de film, Misfit 2. We hebben de zaal helemaal voor onszelf!

Een kijkje in de keuken week 41-2019

Ondertussen maakt Johan thuis stoofvlees en rommelt hij in de tuin.

Het stoofvlees was iets te laat opgezet waardoor het ’s avonds nog niet zacht genoeg was. We schuiven het door naar morgen en eten vanavond, ahum, pizza. Was alweer even geleden.

Zondag

Om tien uur ’s ochtends begint de allereerste les van de puppycursus waarvoor ik Nacho en mezelf heb opgegeven. Vandaag begint met een theorieles dus Nacho mag nog even thuisblijven.

’s Middags gaan we kijken bij het Smartlappenfestival in Tiel. Het is supergezellig! Al snel strijken we neer op een terrasje met een hapje en een drankje.

Johan zijn ouders voegen zich even later ook bij ons. Na het terrashangen wandelen we naar ijssalon Daisy’s om een ijsje te halen.

Een kijkje in de keuken week 41-2019

Dat was onze week weer! Volgende week heeft Ella-Marie herfstvakantie en zien we wel weer wat de week ons brengt.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde