Een kijkje in de keuken week 36-2023

Een kijkje in de keuken week 36-2023. Elke week deel ik hier een persoonlijke binnenkijker. Hoe zag onze week eruit en wat stond er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee in dit Kijkje in de keuken week 36-2023.

Tussendoor ook graag op de hoogte blijven? Volg onze stories op Instagram en Facebook! Hier delen wij regelmatig filmpjes van achter de schermen. Heb je zelf een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde in je bericht, dan zien wij je foto ook!

Dinsdag

Dinsdag is mijn vaste kookdag en dus sta ik vandaag weer in de keuken. Het pastarecept met truffel, kip en champignons staat inmiddels al online en vind je hier. Hij is heerlijk en klaar in 15 minuten!

Woensdag

Een gewone werk- en schooldag voor iedereen. ’s Avonds staat er risotto met broccoli, paprika en spekjes op het menu.

Een kijkje in de keuken week 36-2023

Donderdag

Het pastarecept met truffel, kip en champignons dat ik dinsdag maakte zet ik ’s ochtends online en ik deel tevens een toffe winactie met deze truffelproducten van Hoogendoorn Kaas. Je kunt nog meedoen t/m vrijdag 8 september aanstaande. Kijk voor de voorwaarden in het winactie bericht op onze Facebook of Instagram pagina. ’s Avonds maak ik kaas-bosui quesadilla’s die ik serveer met in reepjes gesneden kipschnitzel, salade, guacamole, een yoghurtsausje en tomatensalsa.

Vrijdag

Mijn ouders en broer komen ’s ochtends op de koffie en mijn broer heeft een bosvruchtenkwarktaart gemaakt en meegenomen. Wat een plaatje! Hij was heerlijk. ’s Middags kroop ik nog even achter de computer. Voor het avondeten maak ik verse tomatensoep (dit recept + paar verse tomaten in stukjes gesneden) met panini’s met ham, geitenkaas en honing. In de vakantie spraken we af om elke vrijdag soep met panini’s te eten en elke week is iemand anders aan de beurt om die te maken. Vandaag was het mijn beurt.

Zaterdag

Johan en ik zitten een groot deel van de dag op kantoor. De ingekochte artikels voor de webshop moeten in de KL-shop gezet worden en dat is best een tijdrovend klusje. We hadden ook wat kerstartikels ingekocht dus dek ik de tafel in kerstsfeer om foto’s te maken. Nog niet alle artikels staan in de shop maar wel een gedeelte. Bekijk het hier. ’s Middags staan we op het voetbalveld om bij een thuiswedstrijd van Ella-Marie te kijken. Het werd een gelijke stand. Daarna gaan Johan en ik nog een rondje dijk met Nacho wandelen. ’s Avonds wilde ik pannenkoeken bakken maar op het laatste moment kwam ik erachter dat de eieren op waren. Kak, ik had er zo’n zin in. Toen wilde ik een agv’tje maken met een zakje voorgesneden aardappelschijfjes uit de koelkast, vissticks en broccoli maar de aardappels waren over de datum en roken zuur. Dubbel kak. Uiteindelijk maakte ik maar een pastaatje met spekjes, broccoli en roomsaus.

Zondag

Zondag is onze vrije dag en raken we geen computer aan. Heeeeerlijk! Johan en ik spendeerden de hele dag met rommelen in de tuin. ’s Middags werd er F1 gekeken en stak Johan de EGG aan voor lekker diner. Hij bereidde krieltjes, maiskolven, groene asperges en biefstuk op de EGG en serveerde er hollandaisesaus bij. Goddelijk smaakte het!

Maandag

Het weekend zit er weer op, de wekker gaat vroeg. Als iedereen de deur uit is begin ik mijn werkdag op kantoor achter de computer met cappuccino. Ik schrijf onder andere een groot deel van dit Kijkje voor morgen en het artikel voor woensdag maak ik af en plan ik in. Morgen en woensdag heb ik twee kookdagen en dan is het fijn als ik ’s ochtends op tijd kan beginnen. Tussen de middag eet ik een tosti die ik buiten in het zonnetje nuttig. Wat een cadeautje dit mooie weer, daar moeten we nog even van genieten! Eind van dit middag maak ik courgettesoep voor het avondeten. Die krengen in de moestuin blijven maar groeien. Ik serveer de soep met verkruimelde, krokant gebakken bacon en kaascroutons uit de oven.

Een kijkje in de keuken

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde