Een kijkje in de keuken week 39

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maak Mexicaanse wraps gevuld met kip voor het avondeten. Ella-Marie is de laatste tijd een stuk kieskeuriger geworden met het avondeten en ook hier heeft ze eerst geen zin in, maar na de eerste hap is ze om en zit ze ervan te smullen.

Dinsdag

Bij het zien van de witlof-ovenschotel in een eerder kijkje in de keuken vroegen veel mensen om het recept. Vandaag maak ik hem dus opnieuw en maak er foto’s van zodat ik hem op KL kan delen. De walnotenboom achter in onze tuin geeft volop walnoten en hoewel deze eerst nog moeten drogen wordt ik erdoor geïnspireerd om een lekkere walnotentaart te bakken. Het resultaat was heerlijk dus ook dit recept ga ik binnenkort met je delen.

Ik krijg lekkere foodpost thuisbezorgd met roze koeken van Donny Craves. De koeken zijn 100% biologisch en plantaardig en het roze glazuurlaagje is gekleurd met rode biet en rozenbottel in plaats van luizenbloed. Hier word ik zo blij van! Ze zijn heerlijk.

Woensdag

Ella-Marie is op woensdagmiddag altijd vrij en we gaan samen lekker lunchen bij lunchcafe en ijssalon Ohlala in Beneden-Leeuwen.

Johan maait ’s avonds het gras en maakt het zichzelf zo aangenaam mogelijk. ? Laat dat gras maar groeien, laat dat gras maar groeien… ?

Donderdag

Ik kleed de entree bij onze voordeur wat herfstiger aan met mooie potten met bolcrysanten en pompoenen. Dat ziet er gezellig uit toch!

Mijn dag kan niet meer stuk want ons kookboek ligt in de brievenbus! Het allereerste gedrukte exemplaar van KOKEN MET KEUKENLIEFDE eindelijk in handen. Wat is dat een bijzonder gevoel. We zijn erg blij en trots op het resultaat en ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden. KOKEN MET KEUKENLIEFDE – een kookboek met 75 heerlijke hoofdgerechten (kip, vis, vlees en vega) voor elke dag – ligt omstreeks 17 oktober in de boekhandels maar je kunt hem hier alvast reserveren! Dan valt hij straks automatisch bij jou op de deurmat en ben je verzekerd van een exemplaar! ?

Vrijdag

Johan zijn moeder is vandaag jarig en we schuiven aan voor het avondeten. Op tafel komen gebakken aardappels, bonne femme, schnitzels en sla. Smullen!

Zaterdag

Het is een prachtige dag en Ella-Marie en ik lopen ’s middags even naar het waalstrand achter ons huis.

Als we terugkomen heeft Johan de vuurton aangestoken en roosteren we marshmallows boven het vuur.

Als de zon ondergaat en het buiten frisser wordt gaan we naar binnen om mosselen te eten.

Zondag

Zoals je ziet is er op onze vensterbank genoeg ruimte voor nóg een Foodblog Award. 🙂

Geniet je altijd van onze recepten? Stem hier op KeukenLiefde en help ons de Foodblog van het Jaar Award winnen! PS Je mag maximaal 10x stemmen in dezelfde categorie en we hebben alle stemmen heel hard nodig. Leef je dus lekker uit! ? Door te stemmen maak je kans op mooie prijzen zoals de Big Green Egg MiniMax en een Le Creuset Braadpan en check ook even de vette winactie op onze social media kanalen: we verloten maar liefst 3 exemplaren van ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE onder de stemmers! Wel even 10x stemmen dan hè! 🙂

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde