Een kijkje in de keuken week 45

Een kijkje in de keuken week 45

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Koken met kliekjes: Johan maakt lekkere dikke tosti’s met een salade en spiegeleitje erbij. Jum! Een tosti met een spiegelei noemen ze in Frankrijk trouwens een croque-madame.

Dinsdag

Ik heb nog een zak gesneden andijvie en een gele paprika in de koelkast liggen en besluit ze te verwerken in een lekker bamigerecht. Ik houd dit recept aan zonder de doperwten. Van een lezer kreeg ik trouwens de tip dat de Chinese wok mie van het merk Tai Ming lekker is, dus die probeerde ik uit. En inderdaad, hij is lekker! Ik kocht hem bij de AH.

Woensdag

Ik maak wild hachee voor een campagnerecept en heerlijke kruidnoot truffels. Beide recepten ga ik snel met je delen.

’s Avonds eten we een pizzaatje.

Donderdag

We eten de overgebleven bami met andijvie met een plakje ham en een spiegeleitje erbij.

Vrijdag

Ik neem drie nieuwe kookvideo’s op vandaag: de perfecte warme chocolademelk, broodje hotdog met zuurkool en een chocolade truffeltaart.

Ook neem ik een video op waarin ik je laat zien wat er in mijn koelkast ligt.

’s Avonds eten we een lekkere ovenschotel. Het recept komt eraan!

Zaterdag

Onlangs kreeg ik Het Zeeuwse Mossel Kookboek van Bart van Olphen en twee kilo Zeeuwse mosselen (ik deelde een filmpje hiervan op Instastories, volg je me daar al?). Die eten we vanavond lekker op. Er staan genoeg lekkere recepten in het kookboek om uit te proberen, maar vanavond gaan we toch voor de klassieke manier met mosselgroenten en wijn. Dit recept, maar dan dus met wijn. Met bier is trouwens net zo lekker. Erbij een salade en stokbrood en smullen maar!

Zondag

Ontbijten met (kaas)croissants.

’s Middags rijden we even naar de IKEA in Utrecht en daarna lopen we nog even binnen bij de Mediamarkt. Heerlijk om even rond te snuffelen.

Aan het eind van de middag zijn we weer thuis, want er moet geraced worden! We zetten lekkere kaasjes en harde worst op tafel en Ella-Marie maakt gevulde eitjes en eiersalade. Gooooooo Max!!

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde