Weekmenu 42-2020

Weekmenu 42-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: witlofstamppot met ham en kaas, gehaktballetjes in roomsaus, mihoen goreng, roerbakkip met spruitjes en gebakken vis! In het weekend geniet je van Hollandse snert en snelle babka met Nutella. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Een keer wat anders dan witlof met ham en kaas uit de oven? Probeer deze witlofstamppot met ham, kaas en kerrie eens!

Witlofstamppot met ham en kaas

Dinsdag

Dol op de gehaktballetjes van IKEA? Met dit recept maak je ze heel makkelijk en net zo lekker zelf!

Zweedse gehaktballetjes (Köttbullar)

Woensdag

Met een grote pan mihoen goreng maak ik het hele gezin blij. Lekker met een gebakken eitje en zelfgemaakte sateetjes.

Mihoen goreng

Donderdag

Zin in spruitjes? Je kunt er veel meer mee dan alleen koken. Deze roerbakkip met cashewnoten en spruitjes is een van mijn favoriete manieren om spruitjes te verwerken.

Roerbakkip met cashewnoten en spruitjes

Vrijdag

Vrijdag visdag! Wat denk je van romige knolselderijpuree met vers gebakken vis. Zelfgemaakt het allerlekkerst!

Knolselderijpuree met gebakken vis

Zaterdag

Deze oer-Hollandse snert met krabbetjes en rookworst maak je in de slowcooker! Supermakkelijk, die slome doet al het werk!

Erwtensoep uit de slowcooker

Zondag

Zondag bakdag? Een snelle variant van de traditionele babka uit Oost-Europa. Je maakt hem met een blikje croissantdeeg en Nutella!

Snelle babka met Nutella

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin