Een kijkje in de keuken week 50-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #kokenmetkeukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Vandaag is weer een gewone werkdag vandaag waarbij ik grotendeels op kantoor zit. Voor het avondeten kijk ik ’s avonds in de kelder en koelkast wat ik nog heb liggen. Met bami, paprika’s en kalkoenfilet maak ik een lekker wokgerecht. Van oestersaus, sojasaus en rijstazijn maak ik een woksausje.

Dinsdag

Ella-Marie komt ’s middags ziek uit school. Ik maak ’s avonds kippensoep voor haar klaar. Johan en ik eten ’s avonds risotto met prei.

Woensdag

Johan zit voor zijn werk in België en overnacht in een hotel. Ella-Marie is nog ziek thuis. Ik maak ’s middags vier bollen pizzadeeg waarvan ik er drie invries. De andere gaat de koelkast in en is ’s avonds mijn avondeten. Ella-Marie eet ’s avonds nog een kommetje kippensoep.

Donderdag

Lunch time! Een sneetje geroosterd kerstbrood belegd met avocado, gedroogde ham en een gepocheerd eitje. Een beetje vreemd maar wel lekker… 🙂

’s Avonds eten we een vervroegd kerstdiner. Ik maak ’s middags namelijk twee kerstrecepten voor KeukenLiefde en warm ze ’s avonds nog een keer op als avondeten.

Er wordt ’s middags ook nog foodpost thuisbezorgd: een heerlijk flesje Licor 43! Ter inspiratie zitten er twee receptkaarten bij voor stoofperen en Rocky road. Ik betwijfel alleen of deze likeur het haalt om in een recept verwerkt te worden… Licor 43 is de favoriete likeur van Johan!

Een kijkje in de keuken week 50-2019

Licor 43

Vrijdag

Ik zit weer op kantoor om recepten uit te schrijven, mails te beantwoorden, etc. en kook nog één kerstrecept voor KeukenLiefde: een brownietaart!

Een kijkje in de keuken week 50-2019

Zaterdag

Ook vandaag sta ik weer in de keuken voor KeukenLiefde. Voor een campagne maak ik drie heerlijk belegde boterhammen die we na het maken van de foto’s meteen oppeuzelen als lunch.

’s Avonds houden we spelletjesavond en zetten we een grote schaal loaded nacho’s op tafel.

Zondag

’s Ochtends ga ik met Nacho naar puppytraining. Nacho is een van de grootste en onstuimigste honden van de groep en ik heb mijn handen er altijd aan vol om hem in het gareel te houden. Na zo’n uurtje training zijn we allebei uitgeteld. Toch is het superleuk om zo met hem bezig te zijn. Nacho vind puppytraining geweldig en ik leer er veel van. Bovendien, Nacho gaat een grote hond worden en dan is het wel fijn dat hij lief is en goed luistert.

Mijn moeder heeft zoals elk jaar weer twee prachtige kerststukjes met vers groen voor me gemaakt en die komt ze ’s middags samen met mijn vader even langsbrengen. Kijk hoe mooi!

Een kijkje in de keuken week 50-2019

’s Avonds kookt Johan. Hij maakt een heerlijke loempiaschotel met frietjes en salade.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde