Wat ligt er in mijn koelkast?!


Gesponsord — Het eerste wat ik doe als ik thuis bij mijn ouders kom, is de koelkastdeur opentrekken om te kijken wat erin ligt. Ook bij andere mensen trek ik graag de koelkast open. Noem het raar, maar ik vind dat nu eenmaal reuze interessant!

Benieuwd wat er in mijn koelkast ligt? Klik op de video hierboven, dan laat ik het je zien!

Mijn beste vriend in de keuken

Sinds enkele maanden heb ik de nieuwe LG Instaview Door-in-Door koelkast. Naast een mooi design is deze Amerikaanse koelkast erg functioneel. Zo wordt de zwart glazen koelkastdeur doorzichtig als je er twee keer op klopt en kun je naarbinnen kijken zonder de deur te openen. Ook kun je door het Door-in-Door systeem heel snel iets uit het voorste gedeelte van de koelkast pakken, zonder de hele koelkastdeur te openen. Handig, vooral omdat er bij ons een klein nieuwsgierig aapje in je huis rondloopt die het liefst honderd keer op een dag de koelkastdeur opentrekt om te kijken wat erin ligt – inderdaad, ze heeft het van geen vreemde. Verder heeft de koelkast een water- en ijsdispenser (daar kan ik echt niet meer zonder), een wijnrek en diverse vershoudlades met instelbare luchtvochtigheid voor ondere andere groente en fruit. Achterin de koelkast zit een Pure N Fresh systeem dat zorgt voor voldoende frisse lucht een vieze luchtjes verjaagt.

De LG Instaview Door-in-Door koelkast is verkrijgbaar vanaf € 2.499,- bij keukenspeciaalzaken en (online) elektronicawinkels. Meer informatie en verkoopinformatie vind je op lg.com.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met LG. 

K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk, Reviews

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde