Flammkuchen met biet en geitenkaas

Ik ben dol op flammkuchen! Na de klassieke elsässer flammkuchen en een variant met prei en gerookte zalm die ik eerder al met je deelde, is het vandaag tijd voor een heerlijke variant met biet en geitenkaas! De bietjes voor deze flammkuchen kwamen uit onze eigen moestuin. Hoe fijn is dat!

Serveer deze flammkuchen als lunch voor 2 personen met een groene salade erbij of snijd in kleine puntjes er serveer als borrelhapje.

Menu, Wereldgerecht, Franse recepten, Lunch, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin