Flammkuchen met witlof en geitenkaas

De ingrediënten voor deze winterse flammkuchen met witlof en geitenkaas vond ik onlangs in het Willem & Drees pakket dat we wonnen bij de Postcodeloterij. Ik besloot het recept met je te delen. Deze flammkuchen is heel makkelijk om te maken en het resultaat is heerlijk! 

Wereldgerecht, Menu, Ovenrecepten, Vegetarisch, Duitse recepten, Budget, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. toine

    Hoi,
    even een vraag een half zakje gist hoeveel is dat?

    1. Ik gebruik meestal zakjes gist van Dr. Oetker. Dat zijn zakjes van 7 gram. In dit geval dus 3,5 gram.

      1. toine

        dank je wel

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin