Flammkuchen met witlof en geitenkaas

De ingrediënten voor deze winterse flammkuchen met witlof en geitenkaas vond ik onlangs in het Willem & Drees pakket dat we wonnen bij de Postcodeloterij. Ik besloot het recept met je te delen. Deze flammkuchen is heel makkelijk om te maken en het resultaat is heerlijk! 

Wereldgerecht, Menu, Duitse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. toine

    Hoi,
    even een vraag een half zakje gist hoeveel is dat?

    1. Ik gebruik meestal zakjes gist van Dr. Oetker. Dat zijn zakjes van 7 gram. In dit geval dus 3,5 gram.

      1. toine

        dank je wel

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin