Variatietips!
♥️Ook lekker om een handje zwarte olijven toe te voegen. In plaats van rode peper kun je ook een lepel sambal manis toevoegen en meebakken met de ui en knoflook. Dit is een zoete sambal met een mild pitje en geeft de rijst een lekkere smaak.
♥️Liever geen tonijn? Je kunt de rijst ook serveren met gebakken kabeljauw of schol. Liever geen vis? Bak dan tegelijk met de ui en knoflook blokjes chorizo mee voor een heerlijke smaak!
Gebakken gele rijst met tonijn

Gebakken rijst is een gerecht waar wij dol op zijn. Je kunt er eindeloos mee variëren door steeds andere groenten en eventueel vlees of vis toe te voegen. Dit kleurrijke gerecht maak je met (op)gebakken gele rijst en lekkere groenten zoals sperziebonen, venkel en zoete puntpaprika. De gebakken tonijn is een heerlijke aanvulling! Bak hem vooral niet te lang, tonijn is het lekkerst als hij nog niet niet helemaal gaar is vanbinnen.
PS Zie ook onderstaande variatietips!
Deel je liefde