Gehaktbal met jus

Een goed basisrecept dat iedereen zou moeten hebben: een ouderwetse gehaktbal met jus! Lekker bij de stamppot, of een Hollands agv’tje. Heb je een gehaktbal over? Snijd hem de volgende dag in plakjes en beleg je boterham ermee!

Wereldgerecht, Basisrecepten, Vleesrecepten, Hollandse recepten, Hartige keuken, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Ingrid

    Je kunt gebraden gehaktballen met jus ook heel goed invriezen. Doe ik nl altijd, van 1 pond gehakt maken we 6 ballen en extra veel jus. Vier ballen vries ik 2 aan 2 in met jus erbij. Lekker makkelijk.

    1. Goede tip Ingrid! Dat is zeker een goed idee!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin