Gele curry met kip, bloemkool en krieltjes

Een heerlijk eenpansgerecht met gele curry, kip, bloemkool en krieltjes. Voor de kleur voeg ik op het laatste moment nog een handje spinazie toe aan de curry. Je kunt de krieltjes ook weglaten en de curry serveren met rijst. Je kunt dan meer bloemkool toevoegen. Ik serveer deze gele curry met kip en bloemkool graag met een lepel frisse yoghurt erbij. Zie ook onderstaande variatietip. 

Meer lekkere curryrecepten? Deze zijn populair op Keukenliefde:

Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(55 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Lotte

    Klinkt lekker. Hoeveel eetlepels gele curry moeten er worden toegevoegd als je kant en klare gele curry gebruikt?

    1. Ik zou dan de omschrijving op de verpakking volgen. Als het er niet bijstaat denk ik aan 1 of 2 eetlepels.

      1. Lotte

        Oké! Bedankt voor de reactie!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde