Gele currypasta

Zelf currypasta maken is zo gebeurd en heel makkelijk met behulp van een keukenmachine. Deze gele currypasta heeft een milde en zachte kerriesmaak en smaakt lekker in currygerechten met vis of kip, bloemkool, wortel en spinazie. Ik gebruik hem graag voor dit currypannetje met kip, bloemkool en krieltjes, maar je kunt ook een lepel currypasta toevoegen aan gehakt voor lekkere gehaktballetjes, hem gebruiken voor currysoep, of gebruik als marinade voor vis of kip. Zie onderstaande hoeveelheden als richtlijn. Je kunt hier gerust mee experimenteren (meer of minder van iets gebruiken) en zo je eigen favoriete samenstelling maken. 

Hartige keuken, Basisrecepten, Sauzen en dips, Wereldgerecht, Aziatische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin