Serveertip! Lekker om voor serveren wat gebrande cashewnoten over de curry te strooien.
Curry met zomergroenten

Een romige curry met zomergroenten. Het leuke van curry is dat je er eindeloos mee kunt variëren. In dit recept gebruik ik sperziebonen, courgette, doperwten, tomaat, spinazie en sla. Maar voel je vrij om andere groente te gebruiken. Bloemkool, broccoli, wortel, peulen, paksoi, alles kan er mag erin. Dit is het ideale gerecht om alle restjes groenten uit de groentelade in te verwerken, maar ook diepvriesgroenten kunnen erin. Ik serveer er graag in bouillon gekookte basmatirijst bij, maar ook noedels, aardappels, pasta of lekker naanbrood smaken er lekker bij. Zie ook onderstaande serveertip.
Currypasta
Currypasta kun je zelf maken, of kant-en-klaar in de winkel kopen. Wat ik kies hangt er vanaf van hoeveel tijd en zin ik heb. Voor deze curry met zomergroenten heb ik kant-en-klare rode currypasta gebruikt en het resultaat was heerlijk. Je kunt ook gele of groene currypasta gebruiken. Gele currypasta is meestal het mildste en rode currypasta het pittigste.
Zomerrecepten, Aziatische recepten, Oosterse recepten, Budget, Slank, Snel, Vegetarisch
om 18:58
Ik denk dat bij dit recept een bindmiddel vergeten is. Bij mij was het waterige soep. Ik heb echter precies gedaan wat er staat.