Gelukkig Nieuwjaar!

3, 2, 1, Gelukkig Nieuwjaar!!! Bij deze wensen Johan, Ella-Marie en ik je een prachtig, gezond, liefdevol, succesvol en culinair 2018 toe. Bedankt voor alle bezoekjes aan KeukenLiefde!

Afgelopen jaar was weer een mooi jaar voor ons. Zo werd KeukenLiefde voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Foodblog van het Jaar en wonnen we dit jaar ook de titel voor Beste foodvlogger/Youtuber! We staken KeukenLiefde in een smaakvol nieuw jasje en we deelden natuurlijk weer heel veel lekkere recepten en kookvideo’s met je.

We hebben heel veel zin in 2018, want naast dat we natuurlijk weer heel veel lekkere recepten met je gaan delen, komt dit jaar ook het allereerste KeukenLiefde kookboek uit! Bomvol heerlijke recepten voor het avondeten. Ga jij hem kopen?

Aan goede voornemens doen we niet, maar we hebben in ieder geval genoeg mooie plannetjes voor dit jaar. Houd KeukenLiefde dus goed in de gaten, dan zie je het vanzelf!

K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Jeanelle

    Gelukkig nieuwjaar! Ben erg benieuwd naar het kookboek!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde