Gevulde bolcourgette met couscous en feta

Zin in een avondmaaltijd met lekker veel groenten, dan is deze gevulde bolcourgette met couscous en feta echt iets voor jou! In veel recepten wordt de uitgeholde groente niet meer gebruikt in het recept, maar dat wil je toch juist opeten! Daarom bak ik de uitgeholde courgette totdat het vocht verdampt is en voeg hem daarna toe aan een heerlijke vulling van onder meer couscous, feta, spinazie en rozijnen.

Je kunt dit gerecht al een dag van tevoren maken en op de dag zelf afgedekt met folie opwarmen in de oven. Serveer de bolcourgette als vegetarisch hoofdgerecht, of als bijgerecht naast een stukje kip of vlees. 

Seizoen, Zomerrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vegetarisch, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin