Gevulde pannenkoek met boerenkool en champignons

Onlangs had Johan pannenkoeken gebakken en omdat er behoorlijk wat over waren vroor ik ze in. Een pannenkoek op zijn tijd kan ik wel waarderen, maar nog liever eet ik een gevulde, hartige pannenkoek. Zo maakte ik eerder al pannenkoeken gevuld met spinazie, ricotta en ham. Zó lekker! Het recept vind je hier.

Nu is het tijd voor een variant met boerenkool en champignons. Een heerlijke combi! Dit is een vegetarische variant — je mist het vlees echt niet —, maar wil je toch per se vlees toevoegen, zie dan onderstaande tip. Enjoy! 

Bekijk de kookvideo hierboven en ga aan de slag!

Seizoen, Kookvideo's, Ovenrecepten, Vegetarisch, Snel, Winterrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Louise. vdloo@gmail.com

    Heb het recept van de wraps met boerenkool en champignons direct maandag uitgeprobeerd. Het smaakte heerlijk , dit ga ik zeker nog een keer eten!?

  2. Desire Overbeeke

    Lijkt me heerlijk, die pannekoeken met boerenkool! Maar als je 1/8 per pannekoek gebruikt hou je de helft over! Klopt dit wel?

    1. Oeps, dat klopt idd niet Desire! Bedankt voor je opmerking, ik heb het direct aangepast! 🙂

      1. Talitha

        Lijkt me erg lekker. Dit komt van de week nog een keer op tafel! Het lijkt me ook lekker met kruidenroomkaas.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin