Gevulde puntpaprika met aubergine en ei

Heerlijke puntpaprika gevuld met een smakelijke tomatensaus, aubergine en ei. Je kunt ze van tevoren al maken. Voordat je ze de oven in schuift hoef je alleen nog het eitje erin te laten glijden en ze te bestrooien met parmezaan. Serveer de gevulde puntpaprika als vegetarisch hoofdgerecht met knapperig stokbrood, of couscous erbij. 

Nog meer lekkere recepten met puntpaprika vind je hier.

Menu, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(27 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin