Gnocchi met champignonroomsaus en spinazie

Eet jij weleens gnocchi? Deze Italiaanse pastasoort (gemaakt van aardappelpuree, ei en bloem) is wat minder bekend dan gewone pasta, maar zeker net zo lekker. Je kunt gnocchi zelf maken (dit is een lekker recept), maar ook kant-en-klaar kopen. Gnocchi wordt net zoals pasta gekookt in water. Daarna kun je hem (dit hoeft niet, maar vind ik heel lekker) op hoog vuur kort bakken in olie of boter voor een goudbruin, knapperig korstje. Deze gnocchi met champignonroomsaus, spinazie en tomaatjes is een heerlijk vegetarisch gerecht, maar je kunt hem ook met kip maken. Zie de onderstaande variatietips!

Menu, Hoofdgerecht, Eenpansgerechten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin