Hete bliksem ovenschotel met gehakt

Deze hete bliksem ovenschotel met gekruid gehakt en spekjes is hartverwarmend. Het perfecte herfst- en wintergerecht! Voor de smaak van vroeger gebruik je een mix van zoete en zure appels. Dan krijg je het lekkerste resultaat.

Je kunt deze ovenschotel makkelijk van tevoren maken en later afbakken. Strooi de kaas, panko en vlokjes boter pas over de ovenschotel vlak voordat je hem in de oven schuift.

Herfstrecepten, Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(12 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marjan

    Wat een heerlijk recept! Iedereen heeft lekker gegeten!

    1. Superleuk om te horen Marjan! ???

      1. Marian

        Wat een heerlijk recept word hier zeker vaker gemaakt ?

  2. Riet zoeteweij

    Mag ik vragen voor de hete bliksem,wat panko is a.u.b.

    1. Hoi Riet, panko is Japans broodkruim gemaakt van fijne vlokjes gedroogd brood. Het geeft een luchtiger en krokanter resultaat dan paneermeel. Je koopt het gewoon in de supermarkt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin