Italiaans valentijnsmenu

Italiaans valentijnsmenu

Morgen is het valentijnsdag, een dag om je geliefde eens lekker te verrassen met een heerlijk diner! En wat is er dan romantischer om net zoals Lady en de Vagebond samen een sliert spaghetti naar binnen te slurpen? Voor de romantische kokkerellers onder ons heb ik een heerlijk Italiaans driegangen valentijnsmenu samengesteld. Dus duik de keuken in, tut jezelf op en vergeet de muziek niet! Als dat geen romantisch avondje wordt… 

Voorgerecht

Briochesterren met paté en cranberrysaus

Dit is een heerlijk voorgerecht dat je van te voren al klaar kunt maken. Voor een extra romantische touch, steek je hartjes uit het briochebrood uit met een hartjesvorm!

Briochesterren met paté en cranberrysaus

Hoofdgerecht

Meatball spaghetti

Een Italiaans valentijnsmenu kan natuurlijk niet zonder zijn Lady en de Vagebond momentje. Deze meatball spaghetti vraagt om een kusje aan het eind van de sliert!

Meatball spaghetti

Dessert

Tiramisu

De perfecte afsluiting van een Italiaans diner is natuurlijk tiramisu! Zet de schaal lekker tussen jullie in en voer elkaar liefdevolle hapjes…

 

Thema recepten, Menu's, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Valentijnsrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin