Italiaanse broccolistamppot

Deze broccolistamppot krijgt een heerlijke Italiaanse twist door de pesto, parmezaan en pijnboompitten. De stamppot maak je lekker smeuïg met een scheutje room in plaats van melk. Serveer als vegetarische maaltijd met bijvoorbeeld een gebakken kaasschnitzel, maar ook lekker met Italiaanse gehaktballetjes!

Vegetarisch, Stamppot recepten, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(6 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Carla

    Het was heerlijk, dit recept ga ik delen met mijn Vega Family 👍

  2. Anja Korsten

    Gisteren gemaakt, mijn zoon zei dat ik nog nooit zo’n lekkere stamppot had gemaakt hahaha, dus wederom bedankt voor dit heerlijke stamppotrecept!

    1. Leuk om te horen dat het goed gesmaakt heeft Anja! 🙂

  3. Nicole Rombouts

    Lekker, zelf mijn groente loze zoon vond hem lekker

    1. Haha, dat is een mooi compliment Nicole! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin