Tips!
♥️Vervang de cherrytomaten ook eens door 150 g fijngesneden zongedroogde tomaat en voeg een scheutje van de olie toe aan de stamppot.
♥️Deze stamppot kun je goed invriezen. Schep hem in een diepvrieszak en druk hem plat. Zo bespaar je ruimte in de diepvries en is hij sneller ontdooit.
Italiaanse broccolistamppot

Deze broccolistamppot krijgt een heerlijke Italiaanse twist door de pesto, parmezaan en pijnboompitten. De stamppot maak je lekker smeuïg met een scheutje room in plaats van melk. Serveer als vegetarische maaltijd met bijvoorbeeld een gebakken kaasschnitzel, maar ook lekker met Italiaanse gehaktballetjes!
om 18:45
Het was heerlijk, dit recept ga ik delen met mijn Vega Family 👍
om 10:47
Gisteren gemaakt, mijn zoon zei dat ik nog nooit zo’n lekkere stamppot had gemaakt hahaha, dus wederom bedankt voor dit heerlijke stamppotrecept!
om 10:55
Leuk om te horen dat het goed gesmaakt heeft Anja! 🙂
om 17:57
Lekker, zelf mijn groente loze zoon vond hem lekker
om 10:55
Haha, dat is een mooi compliment Nicole! 🙂