Italiaanse broccolistamppot

Deze broccolistamppot krijgt een heerlijke Italiaanse twist door de pesto, parmezaan en pijnboompitten. De stamppot maak je lekker smeuïg met een scheutje room in plaats van melk. Serveer als vegetarische maaltijd met bijvoorbeeld een gebakken kaasschnitzel, maar ook lekker met Italiaanse gehaktballetjes!

Hoofdgerecht, Budget, Stamppot recepten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(16 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Carla

    Het was heerlijk, dit recept ga ik delen met mijn Vega Family 👍

  2. Anja Korsten

    Gisteren gemaakt, mijn zoon zei dat ik nog nooit zo’n lekkere stamppot had gemaakt hahaha, dus wederom bedankt voor dit heerlijke stamppotrecept!

    1. Leuk om te horen dat het goed gesmaakt heeft Anja! 🙂

  3. Nicole Rombouts

    Lekker, zelf mijn groente loze zoon vond hem lekker

    1. Haha, dat is een mooi compliment Nicole! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin