Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Heerlijke Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus met courgette en paprika. De gehaktballetjes kun je van tevoren al draaien en tot gebruik bewaren in de koelkast. Zo zet je dit gerecht snel op tafel. Lekker om te serveren bij pasta of gebakken aardappels.

Hoofdgerechten, Italiaanse recepten, Vleesrecepten, Wereldgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(79 stemmen)
8 reacties

Deel je reactie

  1. Manolito van Galen

    Hoi Annemiek,

    Een heerlijk gerecht.
    Kan ik de kookroom of slagroom ook weglaten?
    Of vervangen door kokosmelk?
    Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw antwoord.

    Groetjes,
    Manolito van Galen

    1. Hoi Manolito, de room kun je zeker achterwege laten zonder te vervangen.

  2. Astrid

    Zo vaak gemaakt en het blijft lekker.

  3. Antoinet

    Vanavond heerlijk genoten van dit overheerlijke gerecht!
    Zelfs beide pubers schepden 2x op 🙂

    1. Een mooier compliment bestaat niet Antoinet! 🙂

  4. Berry

    Ik heb het gistere gemaakt en het was echt heerlijk…vol van smaak mar ik had het wel met gewone dunne spaghetti gedaan nr 3…..

  5. Hennie

    Vanavond bovenstaande recept gemaakt. Het was heerlijk.

  6. Berlinda

    Ik wil deze printen maar krijg alleen het bovenste gedeelte in beeld, dus het hele recept niet.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin