Lamsschouder uit de slowcooker

Ik ben dol op mijn slowcooker, maar tot nu toe gebruikte ik hem alleen maar om stoofvlees in te maken. Toen ik onlangs een grote lamsschouder bij de slager kocht voor Pasen, besloot ik hem ook in de slowcooker te bereiden. Tot nu toe is al het vlees dat daaruit komt, getransformeerd in mals, boterzacht vlees en ook deze lam is daarop geen uitzondering. Wat een geweldige uitvinding, die slowcooker!

Terwijl wij op Tweede Paasdag lekker een stuk gingen fietsen, was de lam aan het garen in de slowcooker. Bij thuiskomst wachtte ons boterzacht, mals lamsvlees dat zo van het bot afviel.

Lekker met kort gebakken of gegrilde groene asperges en gebakken aardappels. Naast de jus — de marinade uit de slowcooker — smaakt tzatziki hier ook fantastisch bij!

Thema recepten, Seizoen, Vleesrecepten, Paasrecepten, Lenterecepten, Slowcooker, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin