Maaltijdsalade met kalfsfricandeau en tonijnmayonaise

Een goedgevulde maaltijdsalade met plakjes kalfsfricandeau, zelfgemaakte tonijnmayonaise en farfalle pasta. De salade is gebaseerd op het Italiaanse gerecht vitello tonnato. Deze salade is heerlijk om in de zomer te serveren als licht hoofdgerecht, of serveer als lunchgerecht. De pasta kun je dan eventueel achterwege laten. De tonijnmayonaise kun je afgedekt in de koelkast zeker 5 dagen bewaren. De smaak ontwikkelt zich dan en hij wordt nog lekkerder. De tonijnmayonaise die je overhoudt kun je gebruiken om bijvoorbeeld een pasta-, of aardappelsalade mee aan te maken. 

Wereldgerecht, Menu, Seizoen, Visrecepten, Zomerrecepten, Vleesrecepten, Snel, Italiaanse recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin