Maaltijdsalade met kalfsfricandeau en tonijnmayonaise

Een goedgevulde maaltijdsalade met plakjes kalfsfricandeau, zelfgemaakte tonijnmayonaise en farfalle pasta. De salade is gebaseerd op het Italiaanse gerecht vitello tonnato. Deze salade is heerlijk om in de zomer te serveren als licht hoofdgerecht, of serveer als lunchgerecht. De pasta kun je dan eventueel achterwege laten. De tonijnmayonaise kun je afgedekt in de koelkast zeker 5 dagen bewaren. De smaak ontwikkelt zich dan en hij wordt nog lekkerder. De tonijnmayonaise die je overhoudt kun je gebruiken om bijvoorbeeld een pasta-, of aardappelsalade mee aan te maken. 

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Snel, Visrecepten, Vleesrecepten, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin