Macaronisalade met bleekselderij en appel

“Ja hoor, daar is mevrouwtje pasta weer”, hoor ik mijn moeder zeggen als ze dit recept ziet. (Toch mam? :)) Ik kan er niks aan doen, ik ben en blijf een pastakont. Spaghetti, fusilli, penne en de bekende elleboogjes gebruik ik het meest en deze liggen dan ook standaard in mijn kelderkast. Macaroni gebruik ik het liefst voor macaronisalade. Even kijken wat er in de koelkast ligt en hup, aan de slag.

Dit keer maak ik een macaronisalde met bleekselderij en appel. Lekker fris! Ik vind hem het lekkerst als hij net gemaakt is, dan is hij nog lekker smeuïg, maar ook koud is hij heerlijk. Je kunt hem dan eventueel opnieuw smeuïg maken met een extra lepeltje mayonaise of yoghurt. Je kunt hem serveren als bijgerecht bij een barbecue, meenemen naar je werk als lunch, of serveer als hoofdgerecht eventueel met een salade en wat stokbrood erbij. 

Menu, Themarecepten, Barbecuerecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Bijgerechten, Salades, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Jolanda

    Heerlijk ik doe er ook altijd een blikje tonijn door ook errug lekker !

  2. Marjon

    Ik had geen rode, maar wel een gele paprika, vanavond gegeten bij de bbq – zoals verwacht, een groot succes!

    1. Prima alternatief Marjon! Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde