Ingrediënten

Voor 3 personen als hoofdgerecht of 5 tot 6 personen als bijgerecht

  • 200 g macaroni
  • 2 eieren, hardgekookt en fijngehakt
  • 2 snack komkommers, in blokjes gesneden
  • 2 middelgrote zoetzure augurken, in blokjes gesneden + 2 el augurkennat
  • 1 tomaat, in blokjes gesneden
  • 3 zongedroogde tomaten, fijngesneden
  • 1 stengel bleekselderij, geschild en fijngesneden
  • 1 klein worteltje, fijngeraspt
  • 1/2 oranje paprika, in blokjes gesneden
  • 1/2 blikje mais à 150 gram, uitgelekt
  • 1/2 rode ui, fijngesnipperd
  • 125 g hamblokjes
  • Paar takjes peterselie en sprietjes bieslook, fijngehakt
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • Snufje kerriepoeder

Bereiding

Breng een ruime pan met water aan de kook voor de macaroni. Kook de macaroni gaar volgens de omschrijving op de verpakking. Spoel de macaroni af met koud water en laat uitlekken.

Doe de macaroni in een kom samen met de overige ingrediënten. Hussel door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Macaronisalade

Macaronisalade

Macaronisalade

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Peggy

    Hmmmm super lekker! Die ga ik zeker vaker maken. Ook gemakkelijk om mee naar je werk te nemen als je bijvoorbeeld ’s avonds vroeg wil gaan sporten. Bedankt Annemiek.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin