Ingrediënten
Voor 3 personen als hoofdgerecht of 5 tot 6 personen als bijgerecht
- 200 g macaroni
- 2 eieren, hardgekookt en fijngehakt
- 2 snack komkommers, in blokjes gesneden
- 2 middelgrote zoetzure augurken, in blokjes gesneden + 2 el augurkennat
- 1 tomaat, in blokjes gesneden
- 3 zongedroogde tomaten, fijngesneden
- 1 stengel bleekselderij, geschild en fijngesneden
- 1 klein worteltje, fijngeraspt
- 1/2 oranje paprika, in blokjes gesneden
- 1/2 blikje mais à 150 gram, uitgelekt
- 1/2 rode ui, fijngesnipperd
- 125 g hamblokjes
- 2 el pijnboompitjes
- Paar takjes peterselie en sprietjes bieslook, fijngehakt
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- Snufje kerriepoeder
om 16:43
Kan ik ook een andere pasta soort gebruiken?
om 13:53
Ja hoor, dat kan uiteraard.
om 23:07
Even een vraagje
Zitten er nu ook pijnboompitten in?
Zie het niet bij de ingrediënten staan
Groetjes Janneke
om 14:29
Goed gezien Janneke, soms vergeet ik zelf wat er allemaal in zit, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! 😉 Bedankt voor je reactie, ik heb het aangepast. 🙂
om 10:30
Hmmmm super lekker! Die ga ik zeker vaker maken. Ook gemakkelijk om mee naar je werk te nemen als je bijvoorbeeld ’s avonds vroeg wil gaan sporten. Bedankt Annemiek.
om 11:39
Waarvoor kan ik de tomaat vervangen?
(Ben nl allergisch voor rauwe tomaten)
om 11:59
Hoi Claudia, die kun je ook gewoon weglaten hoor. Of eventueel vervangen door zongedroogde tomaatjes of geroosterde paprika (pot).