Ingrediënten
- 350 g kippendijen filet, in blokjes gesneden
- 3 paprika’s, schoongemaakt en in blokjes gesneden
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 200 g sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 1 blikje maiskorrels à 150 g, uitgelekt
- 2 el Mexicaanse kruidenmix, kant-en-klaar of zelfgemaakt
- Paar el tomatenfrito, of gekruide tomaten(pasta of pizza)saus
- 1 zak nacho chips
- 150 g geraspte cheddar
- Yoghurt-avocadodressing
- Olie om in te bakken
Om erbij te serveren
- Guacamole
- Tomatensalsa
Verder nodig
- Koekenpan of hapjespan
- Ovenschaal
om 19:47
Super lekker, echt voor herhaling vatbaar!
om 08:33
Leuk om te horen Nicole! 🙂
om 23:59
Vandaag deze mexicaanse ovenschotel gegeten met de zelfgemaakte kruidenmix en het was heerlijk! De ovenschaal was helemaal leeg. Absoluut voor herhaling vatbaar.
om 08:18
Superleuk om te horen Anja! 🙂
om 16:17
Welke Mexicaanse kruiden bedoel je er zijn veel verschillende soorten?
om 11:37
Je kunt gewoon een potje Mexicaanse kruidenmix gebruiken, maar ook een zakje taco- of burritokruidenmix. Zijn allemaal lekker! Of gebruik deze zelfgemaakte kruidenmix: https://www.keukenliefde.nl/mexicaanse-kruidenmix/
om 19:17
Vandaag deze nachos met kip gemaakt, echt super lekker
om 09:26
Leuk om te horen Margreet! 🙂