Orzo met spinazie en feta

Een makkelijk gerecht dat snel (15 minuten) op tafel staat is deze romige orzo met spinazie, feta, pijnboompitten en dille. Een heerlijk vegetarisch gerecht om zo te eten, of serveer met gebakken kip, een gebraden gehaktbal, of een mooi stuk vis zoals kabeljauw, zeebaars of zalm. Zie ook onderstaande variatietip!

Zomerrecepten, Griekse recepten, Budgetrecepten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(25 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Anja

    275 gram orzo is teveel. Voor 2 personen is 150 gram ruim voldoende.

    1. Iemand

      Groot gelijk

    2. Nikie

      Is dit om koud/lauw of warm te eten?

    3. Dat klopt Anja, ik heb het aangepast. Dankjewel voor je reactie.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde