Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Dit is mijn favoriete pannenkoek die steevast bestel tijdens een etentje in het pannenkoekenrestaurant: een pannenkoek met brie, walnoten en honing. Gelukkig is deze pannenkoek heel gemakkelijk zelf te maken, zodat je er ook thuis heerlijk van kunt genieten.
Ingrediënten
Bereiding
Verhit een speciale pannenkoekpan of gewone koekenpan met een klontje boter en giet hier wat beslag in. Draai de koekenpan rond om het beslag gelijkmatig te verdelen.
Draai de pannenkoek na enkele minuten om en bak de andere kant. Verdeel de brie over de pannenkoek en laat mee zacht worden. Schuif de pannenkoek op een bord en verdeel de walnoten, lente-ui en honing eroverheen. Serveer direct.
Eet smakelijk!
Wereldgerecht, Vegetarisch, Hollandse recepten, Snel, Hoofdgerecht
Verdeel je liefde