Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(28 stemmen)
8 reacties

Deel je liefde

  1. Hallo Annemiek; kan ik de saus ook dag van te voren maken?

  2. Adrienne van der Pluijm

    Goedendag, ik vind de verhouding boter, bloem en vocht niet helemaal kloppen.
    Had een waterige saus met deze verhoudingen . Of heb ik iets gemist?

    1. Hoi Adrienne, ik vermoed dat je dan te weinig boter en bloem hebt gebruikt. Ik heb het recept iets aangepast en nu het aantal grammen i.p.v. eetlepels erbij vermeld. Zo zou het moeten lukken. PS De saus hoort wel iets dunner te zijn dan een normale bechamelsaus.

      1. Samantha

        Hier ook geen erwten fans. Vandaag gemaakt met beetgare broccoli. Super lekker! Wel wat meer saus gemaakt 😉

  3. Maaike

    Ik hou niet van doperwten. Wat kan ik dan gebruiken?

    1. Hoi Maaike, een handje verse (even grof hakken) spinazie is ook lekker om door de saus te roeren!

      1. Monique

        Hallo Annemiek! Kun je i.p.v. zalm ook vlees gebruiken, en zo ja, wat is dan het lekkerste? Alvast bedankt! Monique

        1. Kip is ook lekker. Die zou ik wel even heel kort aanbakken (dus niet garen) en dan bij de pasta met saus.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde