Pasta ovenschotel met zalm en basilicum roomsaus

Dol op ovenschotels en vis? Dan is dit recept voor jou! Deze pasta ovenschotel met zalm en basilicum roomsaus is verrukkelijk en, zoals de meeste KL recepten, heel makkelijk om te maken. De oven doet de rest van het werk!

Wereldgerecht, Menu, Pastarecepten, Visrecepten, Ovenrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht

Bestel hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Bestel hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Adrienne van der Pluijm

    Goedendag, ik vind de verhouding boter, bloem en vocht niet helemaal kloppen.
    Had een waterige saus met deze verhoudingen . Of heb ik iets gemist?

    1. Hoi Adrienne, ik vermoed dat je dan te weinig boter en bloem hebt gebruikt. Ik heb het recept iets aangepast en nu het aantal grammen i.p.v. eetlepels erbij vermeld. Zo zou het moeten lukken. PS De saus hoort wel iets dunner te zijn dan een normale bechamelsaus.

      1. Samantha

        Hier ook geen erwten fans. Vandaag gemaakt met beetgare broccoli. Super lekker! Wel wat meer saus gemaakt 😉

  2. Maaike

    Ik hou niet van doperwten. Wat kan ik dan gebruiken?

    1. Hoi Maaike, een handje verse (even grof hakken) spinazie is ook lekker om door de saus te roeren!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin