Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Pasta ovenschotel met zalm en basilicum roomsaus

Dol op ovenschotels en vis? Dan is dit recept voor jou! Deze pasta ovenschotel met zalm en basilicum roomsaus is verrukkelijk en, zoals de meeste KL recepten, heel makkelijk om te maken. De oven doet de rest van het werk!
Menu, Ovenschotels, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Pastarecepten, Visrecepten
om 18:38
Goedendag, ik vind de verhouding boter, bloem en vocht niet helemaal kloppen.
Had een waterige saus met deze verhoudingen . Of heb ik iets gemist?
om 09:43
Hoi Adrienne, ik vermoed dat je dan te weinig boter en bloem hebt gebruikt. Ik heb het recept iets aangepast en nu het aantal grammen i.p.v. eetlepels erbij vermeld. Zo zou het moeten lukken. PS De saus hoort wel iets dunner te zijn dan een normale bechamelsaus.
om 20:04
Hier ook geen erwten fans. Vandaag gemaakt met beetgare broccoli. Super lekker! Wel wat meer saus gemaakt 😉
om 23:11
Ik hou niet van doperwten. Wat kan ik dan gebruiken?
om 11:10
Hoi Maaike, een handje verse (even grof hakken) spinazie is ook lekker om door de saus te roeren!
om 17:44
Hallo Annemiek! Kun je i.p.v. zalm ook vlees gebruiken, en zo ja, wat is dan het lekkerste? Alvast bedankt! Monique
om 08:53
Kip is ook lekker. Die zou ik wel even heel kort aanbakken (dus niet garen) en dan bij de pasta met saus.