Pasta pesto met kip en groene asperges

Pasta pesto komt hier regelmatig op tafel. We zijn er hier allemaal dol op. Het geheim van de lekkerste pasta pesto is verse pesto. Die maak je natuurlijk zelf, of koop anders verse pesto in de winkel. Pesto uit een potje is vaak zuur van smaak en dus geen lekkere basis voor pestosaus. 

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Pastarecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Esmar

    Ik kon geen verse asperges krijgen en nam diepvries mee. Moet ik die ook voorkoken of bevroren erdoor heen doen??

    1. Hoi Esmar, ik zou even lezen achterop de verpakking wat de kooktijd is. Die tijd aanhouden en meekoken met de pasta.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin