Pastasalade met tonijn

Van pastasalade kun je niet genoeg recepten hebben. Vooral in de zomer maak ik ze graag. Ik serveer ze dan vaak lauwwarm als makkelijke avondmaaltijd eventueel met wat knapperig stokbrood erbij. Maar ook koud tijdens de lunch of bij de barbecue is pastasalade niet te versmaden. Of neem hem mee naar een zomerse picknick in het park. Deze variant met tonijn en haricots verts is er weer een om in je kookschrift te plakken!

Thema recepten, Wereldgerecht, Seizoen, Pastarecepten, Visrecepten, Barbecuerecepten, Italiaanse recepten, Picknick, Snel, Zomerrecepten, Campingrecepten, Budget, Lunch, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin