Pastasalade met sperziebonen, sardines en cherrytomaat

Vroeger mocht je me echt wakker maken voor een goed gevulde pastasalade. Vandaag de dag hecht ik wat meer waarde aan een goede nachtrust, maar ik vind pastasalade nog steeds superlekker. Mijn man kan echt de allerlekkerste pastasalade maken (zijn geheim is dat hij er alles ingooit wat hij maar kan vinden in de koelkast), maar vandaag ben ik zelf aan de slag gegaan. Ik heb de vulling eenvoudig gehouden met sperziebonen, rode ui, cherrytomaten en sardines uit blik. Sardines uit blik geven zoveel smaak dat meer ingrediënten overbodig zijn. Vergeet ook vooral niet om de olie uit het blikje sardines aan de pastasalade toe te voegen. Dat is een smaakbommetje!

Veel kijkplezier en mocht je deze pastasalade zelf gaan maken, vergeet dan niet een foto te delen op Instagram met #keukenliefde. Dan komt jouw foto voorbij onderaan op de KeukenLiefde homepage. Ik kijk ernaar uit!

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Kookvideo's, Pastarecepten, Visrecepten, Italiaanse recepten, Picknick, Snel, Zomerrecepten, Campingrecepten, Lunch, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin