Pastasalade met sperziebonen, sardines en cherrytomaat

Vroeger mocht je me echt wakker maken voor een goed gevulde pastasalade. Vandaag de dag hecht ik wat meer waarde aan een goede nachtrust, maar ik vind pastasalade nog steeds superlekker. Mijn man kan echt de allerlekkerste pastasalade maken (zijn geheim is dat hij er alles ingooit wat hij maar kan vinden in de koelkast), maar vandaag ben ik zelf aan de slag gegaan. Ik heb de vulling eenvoudig gehouden met sperziebonen, rode ui, cherrytomaten en sardines uit blik. Sardines uit blik geven zoveel smaak dat meer ingrediënten overbodig zijn. Vergeet ook vooral niet om de olie uit het blikje sardines aan de pastasalade toe te voegen. Dat is een smaakbommetje!

Veel kijkplezier en mocht je deze pastasalade zelf gaan maken, vergeet dan niet een foto te delen op Instagram met #keukenliefde. Dan komt jouw foto voorbij onderaan op de KeukenLiefde homepage. Ik kijk ernaar uit!

Kookvideo's, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Campingrecepten, Italiaanse recepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde