Frambozensaus

Deze frambozensaus maak je heel makkelijk in minder dan 15 minuten. Hij is onmisbaar bij de New York cheesecake en panna cotta, maar ook lekker over het vanille-ijs, door de yoghurt, of zelfs over de poffertjes! Omdat de saus gepureerd en gezeefd wordt gebruik ik het liefst diepvriesframbozen. Alleen de smaak en kleur blijft behouden , dus zonde om daar (duurdere) verse frambozen voor te gebruiken. Gebruik die liever om zo van te snoepen of voor garnering.

Basisrecepten, Seizoen, Gebak, Dessert, Zomerrecepten, Zoete keuken, Zoet

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin