Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Ik heb altijd pitabrood in de kelder liggen om snel wat lekkers te maken. Gevuld met shoarma een heerlijke hoofdgerecht maar je kunt er ook een lekkere lunch mee maken. Dit pitabrood gevuld met mozzarella, perzik en Parmaham is een heerlijk lunchgerecht!

Thema recepten, Menu, Seizoen, Picknick, Zomerrecepten, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. dat ziet er erg lekker uit! moet ik, zeker eens proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin