Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Ik heb altijd pitabrood in de kelder liggen om snel wat lekkers te maken. Gevuld met shoarma een heerlijke hoofdgerecht maar je kunt er ook een lekkere lunch mee maken. Dit pitabrood gevuld met mozzarella, perzik en Parmaham is een heerlijk lunchgerecht!

Menu, Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Picknick, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. dat ziet er erg lekker uit! moet ik, zeker eens proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin