Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Ik heb altijd pitabrood in de kelder liggen om snel wat lekkers te maken. Gevuld met shoarma een heerlijke hoofdgerecht maar je kunt er ook een lekkere lunch mee maken. Dit pitabrood gevuld met mozzarella, perzik en Parmaham is een heerlijk lunchgerecht!

Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. dat ziet er erg lekker uit! moet ik, zeker eens proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde