Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Ik heb altijd pitabrood in de kelder liggen om snel wat lekkers te maken. Gevuld met shoarma een heerlijke hoofdgerecht maar je kunt er ook een lekkere lunch mee maken. Dit pitabrood gevuld met mozzarella, perzik en Parmaham is een heerlijk lunchgerecht!

Menu, Seizoen, Thema recepten, Picknick, Zomerrecepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 pitabroodjes
  • 1 perzik, pit verwijderd en in plakjes
  • 1/2 bol mozzarella, in plakken
  • Handje verse basilicumblaadjes
  • 2 plakken Parmaham

Verder nodig

  • Broodrooster

Bereiding

Rooster de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd de pitabroodjes open en laat ze even afkoelen.

Vul de pitabroodjes met plakjes mozzarella, perzik, basilicum en een plakje Parmaham.

Serveer direct.

Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Pitabrood met mozzarella, perzik en Parmaham

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin