Pitabrood met roerei

In onze kelder ligt altijd een pak pitabroodjes. Ze zijn lang houdbaar en handig om in huis te hebben als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Dit keer vul ik een pitabroodje met roerei. Heerlijk als ontbijt of als lunchgerecht!

Als aanvulling voeg ik kaas, Parmaham en rauwkost toe, maar je kunt hier ook andere ingrediënten voor gebruiken die je lekker vindt of in huis hebt. Maak er je eigen smulfeest van! 

Menu, Thema recepten, Ontbijt, Paasrecepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 pitabroodjes
  • 3 eieren
  • 2 plakken kaas (optioneel)
  • 2 plakken Parmaham (optioneel)
  • Handje sla
  • Rauwkost (komkommer en tomaatjes)
  • Scheutje olie om in te bakken

 

Bereiding

Verwarm de pitabroodjes zoals omschreven staat op de verpakking, in de oven of in de broodrooster.

Verhit een koekenpan met een scheutje olie. Klop de eieren los in een kom en breng op smaak met zout en peper. Doe het eimengsel in de koekenpan en verwarm al roerend enkele minuten op laag/middelhoog vuur tot het ei gestold is.

Snijd de pitabroodjes open en vul ze met kaas, Parmaham, roerei, sla en rauwkost. Serveer direct.

Pitabrood met roerei

Pitabrood met roerei

Pitabrood met roerei

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin