Pitabrood met roerei

In onze kelder ligt altijd een pak pitabroodjes. Ze zijn lang houdbaar en handig om in huis te hebben als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Dit keer vul ik een pitabroodje met roerei. Heerlijk als ontbijt of als lunchgerecht!

Als aanvulling voeg ik kaas, Parmaham en rauwkost toe, maar je kunt hier ook andere ingrediënten voor gebruiken die je lekker vindt of in huis hebt. Maak er je eigen smulfeest van! 

Thema recepten, Menu, Paasrecepten, Ontbijt, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin