Tip! Wil je de knoflooksaus iets slanker maken? Gebruik dan meer yoghurt en minder mayonaise.
Pitabroodje shoarma

Wij eten regelmatig een pitabroodje shoarma, maar altijd met zelfgemaakt shoarmavlees. Shoarmavlees uit de winkel vind ik vaak te sterk of te zout gekruid en te vet. Mijn shoarmavlees maak ik het liefst van kipfilet (of soms kipdijfilet, is iets vetter maar ook erg lekker) of magere varkensfiletlapjes en ik kruid ze met zelfgemaakte shoarmakruiden. Want ook kant-en-klare shoarmakruiden vind ik erg zout. Maak ook het knoflooksausje lekker zelf. Dat is heel makkelijk en veel lekkerder dan de variant uit een flesje.
Menu, Thema recepten, Wereldgerecht, Mannenvoer, Oosterse recepten, Hoofdgerecht, Snel, Vleesrecepten
om 18:20
Pitabroodje? Een pita is een broodje. 0 procent vette yoghurt en wel honing? We hebben vet nodig en minder koolhydraten. Schijngezondheid.