Rabarber compote

Het eerste rabarberrecept dat ik maak zodra die prachtige groenroze stengels weer verkijgbaar zijn is deze rabarber compote. Zo’n flesje in je koelkast, daar kun je alle kanten mee op. Zo verwerkte ik deze compote al in een verrukkelijke cheesecake en in een yoghurtcake (de recepten komen eraan!), maar je kunt ook een lepel door de yoghurt of vla roeren, of serveer hem bij een bol vanille-roomijs.

Ook erg fijn is dat deze rabarber compote in een mum van tijd gemaakt is, binnen 15 minuten is het klusje geklaard en kun je ervan genieten. Enjoy! 

Basisrecepten, Lenterecepten, Seizoen, Zoete keuken, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin