Rabarber compote

Het eerste rabarberrecept dat ik maak zodra die prachtige groenroze stengels weer verkijgbaar zijn is deze rabarber compote. Zo’n flesje in je koelkast, daar kun je alle kanten mee op. Zo verwerkte ik deze compote al in een verrukkelijke cheesecake en in een yoghurtcake (de recepten komen eraan!), maar je kunt ook een lepel door de yoghurt of vla roeren, of serveer hem bij een bol vanille-roomijs.

Ook erg fijn is dat deze rabarber compote in een mum van tijd gemaakt is, binnen 15 minuten is het klusje geklaard en kun je ervan genieten. Enjoy! 

Basisrecepten, Seizoen, Dessert, Lenterecepten, Zoete keuken, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin