Risotto met knolselderij, wortel en doperwten

Een van mijn favoriete eenpansgerechten is risotto. Ideaal om restjes groenten uit de koelkast in te verwerken! Zo had ik dit keer nog knolselderij en wortel liggen en in de diepvries vond ik nog wat erwtjes. Een opgeruimde koelkast en een heerlijke pan eten. Ik houd ervan! 

Herfstrecepten, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
8 reacties

Deel je liefde

 1. Hermien Koopman

  Wanneer gaat de knoflook erbij?

  1. Ik heb het er nu bijgezet Hermien! Bedankt voor je reactie. 🙂

 2. Janneke

  Het recept ziet er heerlijk uit! Wat een mooie pan heeft u, wat is het merk? Bedankt voor uw reactie!

  1. Hoi Janneke, het is ook heerlijk hoor! 😉 De pan kreeg ik een aantal jaren geleden van de Lidl geloof ik. 🙂

   1. Janneke

    Bedankt voor uw reactie!
    Vindt u deze pan fijn om mee te bakken /wokken ?

    1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem bijna niet gebruik om in te koken omdat hij vrij klein is. Ik heb hem puur voor de foto gebruikt omdat ik het een mooie pan vind. 😉 Voor risotto gebruik ik meestal een hapjespan met deksel. Wokken doe ik in een wokpan.

 3. Hoi Annemiek,

  Zie niet meteen je emaillijstformulier, tenzij ik een reactie plaats, dus bij deze 🙂

  Alvast een Gezond en Gelukkig 2019 Gewenst!

  Warme groeten uit Maleisie,

  Stef

  1. Bedankt Stef, jij ook! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin