Risotto met knolselderij, wortel en doperwten

Een van mijn favoriete eenpansgerechten is risotto. Ideaal om restjes groenten uit de koelkast in te verwerken! Zo had ik dit keer nog knolselderij en wortel liggen en in de diepvries vond ik nog wat erwtjes. Een opgeruimde koelkast en een heerlijke pan eten. Ik houd ervan! 

Seizoen, Budget, Eenpansgerechten, Herfstrecepten, Vegetarisch, Winterrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
8 reacties

Verdeel je liefde

 1. Hermien Koopman

  Wanneer gaat de knoflook erbij?

  1. Ik heb het er nu bijgezet Hermien! Bedankt voor je reactie. 🙂

 2. Janneke

  Het recept ziet er heerlijk uit! Wat een mooie pan heeft u, wat is het merk? Bedankt voor uw reactie!

  1. Hoi Janneke, het is ook heerlijk hoor! 😉 De pan kreeg ik een aantal jaren geleden van de Lidl geloof ik. 🙂

   1. Janneke

    Bedankt voor uw reactie!
    Vindt u deze pan fijn om mee te bakken /wokken ?

    1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem bijna niet gebruik om in te koken omdat hij vrij klein is. Ik heb hem puur voor de foto gebruikt omdat ik het een mooie pan vind. 😉 Voor risotto gebruik ik meestal een hapjespan met deksel. Wokken doe ik in een wokpan.

 3. Hoi Annemiek,

  Zie niet meteen je emaillijstformulier, tenzij ik een reactie plaats, dus bij deze 🙂

  Alvast een Gezond en Gelukkig 2019 Gewenst!

  Warme groeten uit Maleisie,

  Stef

  1. Bedankt Stef, jij ook! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin