Ingrediënten

  • 3 sneetjes wit casinobrood, korstjes eraf gesneden
  • 1 el truffelmayonaise (kant-en-klaar, of roer wat druppels truffelolie door gewone mayonaise)
  • 2 handjes veldsla
  • 6 plakken rosbief
  • 2 zongedroogde tomaten, uitgelekt en fijngesneden
  • 1 el pijnboompitten
  • Stukje parmezaan, geraspt of met een dunschiller in schilfers geschild

 

Bereiding

Besmeer het brood aan een kant met de truffelmayonaise en beleg twee sneetjes brood met veldsla, rosbief, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Parmezaan. Bestrooi met zwarte peper uit de molen.

Stapel het brood op elkaar en dek af met de onbelegde boterham. Druk stevig aan. Snijd het brood diagonaal doormidden. Zet eventueel vast met een prikker en serveer.

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin