Slaschuitjes met Thaise glasnoedelsalade

Deze slaschuitjes gevuld met Thaise glasnoedelsalade zijn heerlijk om als hapje of voorgerecht te serveren. De Thaise glasnoedelsalade kun je van tevoren al maken en afgedekt wegzetten in de koelkast. Ook de slablaadjes kun je van tevoren al loshalen en schoonmaken en in een diepvrieszak bewaren in de koelkast. Zo zet je dit heerlijke hapje moment suprême in een handomdraai op tafel!

Lenterecepten, Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Aziatische recepten, Voorgerecht, Salades, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin