S’mores van de barbecue

Een lekker toetje van de barbecue met gesmolten chocolade, marshmallows en koekjes. Losjes gebaseerd op de Amerikaanse s’mores waarbij je een marshmallow spiest aan een tak, roostert boven een kampvuur en vervolgens tussen twee Graham crackers klemt en opsmikkelt. Server deze s’mores van de barbecue met vers (zomer)fruit zoals frambozen of aardbeien. PS Je kunt dit toetje natuurlijk ook in de oven maken. 

Menu, Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Barbecuerecepten, Campingrecepten, Chocolade, Dessert, Koekjes, Zomerrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin