Spaanse paella van de barbecue

Heerlijk Spaanse paella met malse kippendij, chorizo, mosselen en grote garnalen. Als groente gebruik ik paprika, snijbonen en doperwten. Ik maak hem buiten op de barbecue in een daarvoor geschikte paellapan. 

Wij hebben een Campingaz gasbarbecue waarbij je een deel van het rooster kunt weghalen en hier een module in kunt plaatsen zoals een pizzasteen of paellapan. Superhandig en het werkt echt heel goed (lees hier mijn pizzarecept van de barbecue waarvoor ik de pizzasteen gebruikte). Maar je kunt natuurlijk ook een andere barbecue met hittebestendige paellapan gebruiken, of de paella bereiden op een gas- of inductiekookplaat. Maar lekker kokkerellen in de buitenlucht is toch wel het allerleukst!

Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Spaanse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde