Spaanse paella van de barbecue

Heerlijk Spaanse paella met malse kippendij, chorizo, mosselen en grote garnalen. Als groente gebruik ik paprika, snijbonen en doperwten. Ik maak hem buiten op de barbecue in een daarvoor geschikte paellapan. 

Wij hebben een Campingaz gasbarbecue waarbij je een deel van het rooster kunt weghalen en hier een module in kunt plaatsen zoals een pizzasteen of paellapan. Superhandig en het werkt echt heel goed (lees hier mijn pizzarecept van de barbecue waarvoor ik de pizzasteen gebruikte). Maar je kunt natuurlijk ook een andere barbecue met hittebestendige paellapan gebruiken, of de paella bereiden op een gas- of inductiekookplaat. Maar lekker kokkerellen in de buitenlucht is toch wel het allerleukst!

Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Spaanse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde