Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Sinds ik deze makkelijke variant voor hollandaise-saus heb ontdekt — klaar in 3 minuten en lukt altijd! —, draai ik...
Vroeger, toen ik nog blond was in plaats van grijs, toen ik op zaterdagavond nog om elf uur de...
Deze gezonde pannenkoekjes met havermout en yoghurt smaken heerlijk bij het ontbijt, of als lunchgerecht. Lekker met een kommetje...
Heel af en toe — meestal in het weekend als het mij en Johan ontbreekt aan inspiratie en zin om...
Ik ben dol op eieren. Of ze nou gekookt, gebakken, scrambled of gevuld zijn en op welk moment van...
Ik ben dol op hollandaisesaus: een romige botersaus met een klein, fris zuurtje. Heerlijk bij zalm, ham, witte asperges, gekookte krieltjes,...
Doet deze ontbijtmuffin met ei en bacon je al ergens aan denken? Juist, de McMuffin van McDonald’s! Ik moet eerlijk...
Ik ben dol op de Oosterse keuken en vooral nasi en bami zet ik regelmatig op tafel. Dit is...
Ik krijg er maar geen genoeg van: het is weer tijd voor een lekker soepie! Dit keer maak ik...
Eindelijk kan ik hem van mijn nog-te-koken-lijst afstrepen: klassieke waldorfsalade! Een knapperig, frisse salade met stukjes appel, bleekselderij, druiven en walnoot. Ik maak de...
Is het al borreltijd? Haha, ik ben er dol op! Een heerlijk moment om even te ontspannen en te genieten...
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: ik ben een soepkont in wording. Ik werd betoverd door deze...
Wanneer je op zoekt gaat naar een zelfgemaakt recept voor HEKS’NKAAS®, beland je al snel op Eetpraat van Mijnheer. Lees voor...
Sinds jaar en dag is de Franse croque-monsieur mijn favoriete tosti. Deze luxe ham-kaastosti met romige bechamelsaus vind ik...
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Deze spaghetti met walnotenpesto staat binnen 15 minuten op tafel....
Toen ik onlangs aan de slag wilde gaan met een lekker recept voor Mexicaanse tortillawraps, kwam ik erachter dat...
Jeeeaaah, het is weer tijd voor een nieuwe kookvideo! Vandaag de beurt aan een lekker en supermakkelijk te maken...
Tijdens een culinaire stedentrip vorig jaar naar de Britse metropool Newcastle, maakte ik voor het eerst kennis met walnotenpesto. De laatste...
Het is je vast niet ontgaan dat ik dol ben op carbonara: een fluweelzachte en romige saus gemaakt van alleen...