Top 7 best bekeken saladerecepten

Top 7 best bekeken saladerecepten

Omdat ik voor morgen een ander heerlijk recept op de planning heb staan, heb ik de top 7 best bekeken een keertje omgewisseld. Vind je vast niet erg toch!

Na een typisch Hollandse kwakkelwinter is het tijd voor een fantastische lente. Ik ben dol op alle seizoenen, maar na de donkere dagen verheug ik me op warmer weer, langere dagen, terrasjes pakken … en op die lekkere lange kerels die hun knappe kop weer opsteken: asperges. Ook krijg ik na alle stevige winterkost enorm veel zin in lichtere recepten! Zoals salades. Lekker snel klaar en lekker makkelijk omdat je er alle kanten mee op kunt. Bovendien kun je er ideaal restjes uit de koelkast mee opmaken, wat ik dan ook vaak doe. De salades worden er alleen maar lekkerder van! Om al in de lentestemming te komen, heb ik de top 7 best bekeken saladerecepten voor je op een rij gezet. Enjoy!

1. Goddelijke macaronisalade

Goddelijke macaronisalade

2. Warme geitenkaassalade met appeldressing

Warme geitenkaas salade met appeldressing

3. Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade

4. Amerikaanse Coleslaw (koolsalade)

Amerikaanse Coleslaw (koolsalade)

5. Spijs & Wijn: cavolo nero ceasar salad

Spijs & Wijn: cavolo nero ceasar salad

6. Bietensalade met honing-geitenkaas

Bietensalade met honing-geitenkaas

7. Salade met beenham, avocado en knoflookcroutons

Salade met beenham, avocado en knoflookcroutons

Best bekeken recepten, Hoofdgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Jum! Die bietensalade wil ik wel eens uittesten!

    1. Ik houd niet zo van bietjes, maar mij lijkt die thaise Biefstuk erg lekker!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde